Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео 33 имола странен звук

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хлабав ли беше ремъка?
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

той още не го е направил .. когато се видяхме не го чух, но по обясненията така си помислих ... на студено и влажно време писклив режещ звук отпред и след подаване на газ изчезва ...
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        До колко стана известно ремък или ролка на динамо...
        К"ва ролка на динамо ,бе!Ама още ли не сте я оправили!?Само да ви дам идея!Ако не е от ремъка,вижте да не е от перката за охлаждане на динамото.По някой път се изкривявят някои от перата и стържат по корпуса.Същия ефект се получава и от разхлабена гайка на ротора на генератора.То на бошовите си е редовна простотия.Я хванете един ключ 22 или 24 и вижте да не се е разхлабила,гореупоменатата шибана гайка!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

а де .. за нея перка имах предвид .. но мисля че ако се натегне ремъка ше се оправи ... той ше каже кво е станало
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ако се е разхлабила....................Знаеш какво
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това предстои да го направя в най-скоро време.Но това което повече ме притеснява е миризмата на бензин.Много мирише на бензин и когато си провеярам маслото все едно помирисвам пистолета на бензиновата колона.Имах точно такъв проблем преди известно време(аз даже тема писах)пак така ми беше навлязло бензин в маслото заради скъсана гарнитура.Възможно ли е да имам същия проблем и да я убивам бавно ,но сигурно или просто така си мирише?А,и маслото май ми се вижда поразредено!Сега следя дали се покачва нивото на маслото евентоално ако влиза бензин,но не се вижда много добре на моето шило.И при вас ли е така или да се ходи на майстора дето я прави.
              Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

При нашите няма от къде другаде да влиза бензин,освен от дюза,която да пропуска,което честно казано още не съм срещал.Просто не виждам от къде другаде.Нека и другите кажат нещо!

Comment

33

също от температурен датчик МАП СЕНЗОР и мн други

Comment

На някой не му ли се е случвало това с навлизането на бензина?или поне колегите с 33 да кажат миришат ли им много колите на бензин?Моята мирише докато карам и си отворя прозореца...камули в гаража.
                    Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
                      На някой не му ли се е случвало това с навлизането на бензина?или поне колегите с 33 да кажат миришат ли им много колите на бензин?Моята мирише докато карам и си отворя прозореца...камули в гаража.
                      значи ти като си на затворено е нормално да мирише на бензин ,аз кото запала пред блока и малко докото позогреее е ижас гнусна миризма,но докато карам не ми мерише ,провери си бензинопроводите да не сължи от някой ?

Comment

сигурен ли си че маслото мирише на бензин. огледай рейките и инжекторите. на инжекторите имаш едни О пръстени-гумички. ако са се скапали,може от тях да мирише.
                        точка

Comment

Working...
                        X